Pickupit ja maasturit

 

Näyttääkö pickupisi tältä?

 

Kun se voisi näyttää tältä?

Vallilan Takomon jousiratkaisuilla se onnistuu.

 

Lehtijouset ja kierrejouset

Asennamme tai toimitamme uudet lehti- ja kierrejouset pickupien etu- ja taka-akseleille. Jouset toimitetaan vakiovahvuisina tai vahvistettuina auton käyttövaatimusten, kuorman ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Jousien korjaaminen ja vahvistaminen

Korjaamme rikkoontuneet jouset. Toimitamme lehdet myös irtonaisina katkenneiden tilalle. Teemme myös jousien vahvistustyöt jousien kestävyyden ja kuormakantavuuden parantamiseksi.

Lisälehtisarjat

Toimitamme tai asennamme lisälehtisarjat jousien kestävyyden ja kuormakantavuuden lisäämiseksi.

Lisäilmajousisarjat

Asennamme tai toimitamme lisäilmajousisarjat pickupien taka-akseleille kuormantavuuden ja ajoneuvon ryhdin parantamiseksi. Lisäilmajousisarja mahdollistaa palkeiden paineensäädön kuorman vaihdellessa.

Ilmajousisarjat

Asenamme tai toimitamme ilmajousitukset useimpien pickup-mallien taka-akseleille. Ilmajousitus tuo pickupien jousitusmukavuuden henkilöautojen tasolle. Ilmajousitus tarjoaa optimaaliset ajo-ominaisuudet ja ajettavuuden kaikilla kuormilla ja kaikissa olosuhteissa. Automaattisen tasosäädön ansiosta ajoneuvon korkeus on aina sama kuormapainosta riippumatta.

Iskunvaimentimet

Toimitamme valittuun jousiratkaisuun soveltuvat iskunvaimentimet tai vakioiskunvaimentimia vastaavat rikkoontuneiden tai käyttöikänsä päähän tulleiden vaimentimien tilalle.

Alustan korotukset ja madallukset

Eri jousiratkaisujen avulla alustaa voidaan korottaa tai madaltaa.