Yritysesittely

Ei ole sama millä jousilla ajat

70 vuoden kokemus ja asiantuntemus

 

Vallilan Takomolla on 70 vuoden kokemus ja osaaminen ajoneuvojen jousista ja jousikorjauksista. Yrityksemme on tullut vuosien saatossa tunnetuksi niin raskaan kaluston kuljetusammattilaisten kuin muiden autoilijoiden keskuudessa joustavasta, asiantuntevasta ja nopeasti palvelusta sekä kestävistä ja luotettavista jousiratkaisuista.

Maan monipuolisin valikoima

Tarjoamme jouset ja jousiratkaisut kaikkiin eri ajoneuvotyyppeihin raskaasta kalustosta henkilöautoihin. Toimitamme uudet jouset, korjaamme vanhat tai muokkaamme auton jousituksen vastaamaan asiakkaan tarpeita ja auton käyttövaatimuksia. Jousien valmistuksessa käytämme huippulaatuista erikoisjousiterästä ja huomioimme ajoneuvojen erilaiset käyttötilanteet ja kuormitukset sekä Suomessa vallitsevat erityisen vaativat olosuhteet.

Korkea laatu ja edulliset hinnat

 

Paraabelijouset tuomme maahan Euroopan johtavilta jousivalmistajilta. Tuotteiden korkea laatu on lähtökohtana myös tavarantoimittajien valinnassa. Jousien maahantuonnin ja oman valmistuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maan monipuolisimman jousivalikoiman maahantuojan edullisin hinnoin.

Nopeat toimitukset ja asennuspalvelu

Toimitamme jouset ja jousenosat nopeasti kattavasta varastostamme tai asennamme ne autoosi ammattitaidolla. Asennus- tai korjausajan saat usein vielä samaksi päiväksi ja tarvittaessa työ tehdään vain muutamassa tunnissa. Asiantunteva henkilökuntamme huolehtii, että tehtävä jousitusratkaisu vastaa ajoneuvon vaatimuksia.

Täyden palvelun jousi- ja alustakorjaamo

Lehtijousien, paraabelijousien ja kierrejousien lisäksi jousiratkaisumme sisältävät myös lisäilmajousitukset ja täysi-ilmajousitukset kevyen kaluston hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin sekä ilmajouset ja ilmapalkeet raskaan kaluston ajoneuvoihin ja perävaunuihin.

Oikea jousiratkaisu täydennetään valittuun ratkaisuun sopivilla iskunvaimentimille. Toimitamme ja asennamme käyttötarkoituksen mukaiset iskunvaimentimet.

Takalaitanostimien myynti, asennukset ja korjaukset

Jousiosaamisen lisäksi olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme raskaan ja kevyen kaluston hyötyajoneuvojen ja perävaunujen takalaitanostimiin. Tarjoamme DHollandia takalaitanostimet ja teemme korjaukset ja huollot kaikkiin takalaitanostimiin. Toimitamme myös takalaitanostimien varaosat haluamaasi osoitteeseen.


Ota yhteyttä tai tilaa tuotteet suoraan verkkokaupasta!