Tuotemerkit


Driverite

DriveriteToimitamme DriveRite -tuotteet tilauksesta. Toimitusaika tuotteesta riippuen muutamasta päivästä viikkoon.
Kysy DriveRite tuotteita asiantuntevilta myyjiltämme.

Puh 09-5617880
info(a)vallilantakomo.fi

Lisätietoja DriveRite -tuotteista myös valmistajan kotisivuilta

www.driveriteair.com/en
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Koni

Koni


Kun haluat parantaa autosi ajo-ominaisuuksia, turvallisuutta ja ulkonäköä, valitse Koni.

Hyviäkin ajo-ominaisuuksia voidaan parantaa KONI-iskunvaimentimilla, ajomukavuudesta tinkimättä. Laajasta valikoimasta löydät autoosi sopivat iskunvaimentimet, joka useimmiten voidaan myös säätää yksilöllisesti juuri sinun ajotyylillesi ja tarpeillesi sopivaksi. Säädettävyys lisää entisestään myös KONI-iskunvaimentimien pitkää kestoikää.

KONI:n yli 150 vuoden kokemus iskunvaimenninratkaisuista on luonut KONI:lle tiedot ja taidot miten optimoidaan ajoneuvon ajettavuus ja käsiteltävyys. Osana ITT Motion Technologies KONI kehittää ja valmistaa korkeimman laadun ja suorituskyvyn iskunvaimentimia kaiken tyyppisiin henkilö- ja pakettiautoihin, rautatiekalustoon, kilpa-autoihin, raskaaseen kalustoon ja linja-autoihin.

Tämän erikoisosaamisen tuloksena Vallilan Takomosta on saatavilla KONI- iskunvaimentimet, jotka parantavat autojen ajettavuutta, suorituskykyä sekä ajomukavuutta.

 

Koni Heavy Track
 

 

KONI Heavy Track, Off Road ja 4WD

KONI:n valikoimasta löytyvät iskunvaimentimet Off Road-ajoneuvoihin, pakettiautoihin ja raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Maastoon ja haastaviin olosuhteisiin KONI tarjoaa Heavy Track ja RAID iskunvaimentimia, jotka noudattelee KONI periaatteita: Ensiluokkaiset materiaalit, tarkoin valitut vaimennusarvot, huolellinen valmistus ja testaus sekä viimeistely. Iskunvaimentimet antavat turvallisuutta ja kokonaisvaltaista suorituskykyä missä ikinä näillä ajoneuvoilla ajetaankaan.

KONI RAID on rakenteeltaan niin kestävä että on sanottu ajoneuvojen ruostuvan sen ympäriltä. RAID ovat siis viimeiset iskunvaimentimet jotka tarvitset. Ne on valmistutettu kestämään niin ulkopuolisia kolhuja kuin kovaa rasitustakin. Mitoitukset, erikoistiivisteet, rakenne vastaavat että RAID ei vuoda ja toimii uskomattomissakin olosuhteissa. Lisäksi ne ovat säädettäviä jolloin vaimennusvoimat säilyvät ihanteellisena.
Koni FSD
 
 

FrequencySelectiveDamping

KONI esittelee maailman ensimmäisen kompromissittoman iskunvaimentimen, joka saa aikaan valtavan muutoksen renkaan tartunnassa alustaansa.

FSD eli Frequency Selective Damping säätää vaimennustehoa vaimentimen männän liiketaajuuden mukaan. Tämän ansiosta tiheä, korkeafrekvenssistä vaimennusliikettä aiheuttava tien epätasaisuus saa aikaan vaimennuksen pehmentymisen ja taas vastaavasti esim. nopeassa kaarteessa vaimennus on jäykkä ja takaa erinomaisen ajettavuuden. Näin saadaan aikaan ajettavuus ja mukavuus samalla täydellisen suorituskyvyn vaimentimella.


Koni Sport
 

 

Urheilulliseen käyttöön

KONI palvelee urheilullisia kuljettajia huolella suunnitellulla Sport-iskunvaimenninvalikoimalla. Tämä linja tähtää poikkeuksellisiin ajo-ominaisuuksiin yhdistettynä sopivaan mukavuustasoon. Sen ominaisuuksiin kuuluvat herkkä ohjattavuus, vähäisempi kallistelu ja rajoitetut korin liikkeet. Ulkoisesti säädettävät iskunvaimentimet tekevät hienosäädön vieläkin helpommaksi.

Legendaarinen KONI Yellow, jolla KONI on luonut vakaan maineensa maailman parhaana iskunvaimennin valmistajana. Tässä tuotteessa yhdistyy kaikki KONI arvot tuotekehityksestä, valmistukseen ja edelleen kadulle, radalle ja ralliin, antamaan kuljettajilleen lisäarvoa ajamiseen.

Huolellinen tuotekehitys ja testaus takaavat juuri oikeat vaimennusvoimat kuhunkin automalliin jolla varmistetaan loistava ajokäyttäytyminen, rengaspito ja turvallisuus. KONI Sport tarjoaa urheilullisuutta ja suorituskykyä parhaalla mahdollisella tavalla. Auton ajettavuus on tarkka ja reagoinnit nopeita, kallistelut vähenevät, hallittavuus paranee ja rengaspito kasvaa. Koni Sport iskunvaimentimet ovat säädettävissä, jolloin kuljettajalla on mahdollisuus vaikuttaa mieltymystensä ja olosuhteiden mukaan vaimennukseen. Säädettävyys takaa pitkän käyttöiän ja iskunvaimennus tehon pysyvyyden toiminta-ajan huippu tasolla.
Koni Street
 

 

KONI STR.T ja STR.T Kit

KONI:n uusi oranssi iskunvaimennin. Urheilullinen ajettavuus ja korkea suorituskyky helposti ja nopeasti. KONI Str.t Kitissä lisäksi H&R:n sopivasti madaltavat jouset. Autokohtainen vaimennus. Ei säätöä.


Koni Classic
 

 

KONI:n valikoimasta löytyvät iskunvaimentimet myös Historic-ajoneuvoihin.
Classic -valikoimasta löytyvät iskunvaimentimet 50, 60, 70, 80, 90-luvun autoihin. 

KONI Classic on tuote jossa hyödynnetään viimeiset innovaatiot iskunvaimennin tekniikassa ja puetaan hillittyyn ulkonäköön Klassiseen tyyliin. Saatavana mustana ja punaisena soveltuvuuden mukaan.
Säädettävä. Huollettavissa.


Koni Special
 

 

Parempaan käsiteltävyyteen

Punainen KONI Special on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat parantaa autonsa käsiteltävyyttä. Parantuneet ajomukavuus ja ajo-ominaisuudet yhdistettynä korkeampaan turvallisuustasoon on saatavissa lähes kaikkiin automalleihin. Jokainen vaimennintyyppi on yksilöllisesti suunniteltu kuhunkin automalliin. Näin ollen KONI Special on aina paras vaihtoehto korvaamaan alkuperäinen vaimennin auton parantamiseksi.


 

Valmistajan kotisivut:
www.koni.com/


Selaa tuotemerkin tuotteita »


MAD

MAD


MAD-lisäjouset parantavat ajettavuutta ja turvallisuutta

Mad-lisäjouset parantavat tutkitusti ajoneuvon tasapainoa ja otetta tienpinnasta. Lisäjousia on saatava useimpiin ajoneuvoihin merkkikohtaisesti ja ne toimitetaan täydellisinä kaikkine asennusosineen. Mad-lisäjouset sopivat erityisesti raskaasti kuormitettuihin ajoneuvoihin. Mad-lisäjousissa on käytetty vain huippulaatuisia materiaaleja, jotka on testattu ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti ja ovat TÜV-hyväksyttyjä.

Vallilan Takomo on MAD-tuotteiden valtuutettu maahantuoja ja edustaja Suomessa.

Löydä tarpeisiisi sopiva MAD-tuote verkkokaupastamme tai ota yhteyttä!

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sachs

SachsSachs on osa ZF trading konsernia ja on yksi maailman suurimmista iskunvaimientimien valmistajista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Schomäcker / Weweler

Schomäcker / Weweler


Schomäcker ja Weweler edustavat eurooppalaista huippujousiosaamista. Tehtaat ovat tunnettuja pitkästä historiastaan ja korkeasta laadusta. Schomäcker -jouset valmistetaan Saksassa ja Wewelerin -jouset Belgiassa. Molemmat tehtaat ovat myös ensiasennustoimittajia ajoneuvo- ja perävaunutehtaille.

Vallilan Takomo on toiminut Schomäcker jousien edustajana Suomessa yli 25 vuotta ja Wewelerin jousien edustajana yli 10 vuotta. Pitkän yhteistyön ja kumppanuuden takeena on ollut aina luotettavat ja korkealaatuiset jouset Vallilan Takomon omavalmisteisten jousien tapaan.

Kun vaadit tarkasti testattuja ja kestäviä lehti- ja paraabelijousia raskaan ajoneuvokaluston vaatimuksiin, kannattaa luottaa Schomäcker ja Weweler -laatuun.

Valmistajien kotisivut: 


www.schomaecker.de/home.html

www.weweler-colaert.com/
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Suomen Vaimennin

Suomen Vaimennin

 

Iskunvaimentimet kuorma-autoihin ja perävaunuihin

 
SV (Suomen Vaimennin) kehittää ja valmistaa raskaan kaluston iskunvaimentimia lähes 40 vuoden kokemuksella. Vaimentimien käyttökohteet vaihtelevat pienistä kuorma-auton hyttivaimentimista aina raskaisiin maanjäristysvaimentimiin asti.

SV-iskunvaimentimet valmistetaan aina laadukkaista ja huomattavan vahvoista materiaaleista, joiden avulla saavutetaan ylivertainen käyttöikä. Iskunvaimentimet täyttävät SV:n erittäin korkeat laatuvaatimukset. Jokainen SV-iskunvaimennin testataan ennen toimitusta asiakkaalle.
 
 
 
Ajoneuvoosi tai perävaunuusi sopivat SV-iskunvaimentimet löydät myös linkistä:
www.svtecno.fi/fi/

Valmistajan kotisivut:
www.sv-shocks.fi/web/
 
 

Nostavat vaimentimet SV AxLS

 
 
 
Suomen Vaimennin valmistaa nostavia vaimentimia ajoneuvokäyttöön. Tämä vaimennintyyppi poikkeaa normaalista vaimentimesta rakenteellisesti nostopiirin hydraulikanavien vuoksi, koska vaimentimien perusrakenteeseen on lisätty erillinen nostopiiri. Vaimenninominaisuudet ovat kuitenkin normaalit ja käyttökohteen mukaan sovitetut.

Nostavan vaimentimen hyödyt:

• Ilman kuormaa ajettaessa akseli ylösnostettuna säästät rengaskuluissa
• Ylösnostettua akselia voidaan hyödyntää myös vastapainona
• Tilan säästö


Nostavan vaimentimen ominaisuudet ja vaatimukset:

• Nostokyky 1900kg @ 200 bar
• Maksimikuormitus staattista päätyvaimennusta vartaan: 50 kN
• Vaimennusvoimat ovat vastaavat kuin yleiskäyttöön valmistetuissa vaimentimissa kyseiseen ajoneuvoon tai perävaunuun
• Vaimentimien minimi- ja maksimitat poikkeavat alkuperäisistä, koska rakennemitta on kasvanut nostotoiminnon myötä. Mitat sovitetaan mallikohtaisesti yhteistyössä tilaajan kanssa.
• Akselin ja jousituksen liikkeet rajoitetaan siten, että iskunvaimentimista ei tule liikkeen rajoitinta.

 
 

SV Laatu

SV täyttää yksilölliset ja korkeat laatuvaatimukset.
 
Jatkuva tuotekehitys
SV kehittää tuotteitaan jatkuvasti yhdessä loppuasiakkaiden, ajoneuvovalmistajien ja akselivalmistajien kanssa. Lopputuloksena on asiakkaan tarpeisiin vastaavat, luotettavat ja pitkän käyttöiän takaavat vaimentimet.
 
Mukavuus ja turvallisuus
SV vaimentimet takaavat mukavuuden ja turvallisuuden. Vaimentimien pitkä käyttöikä vähentää asiakkaiden huoltokustannuksia ja ajoneuvojen seisokkia. Valmistusmateriaalit valitaan huolellisesti varmistamaan tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn. Tuotantoprosessin jokainen vaihe dokumentoidaan ja vaimentimien kestävyys ja vaimennuskyky testataan ennen toimitusta asiakkaalle.
 
Ympäristöystävällisyys
Käytettävissä tuotantomenetelmissä huomioidaan ympäristövaikutukset. Myös vaimentimien pitkä käyttöikä vähentää ympäristön kuormitusta.
 
Testaus ja statistiikka
SV vaimentimien testeissä käytetään erittäin tehokasta testauslaitetta, jonka avulla vaimentimien suorituskyky ja kestävyys voidaan todentaa kaikissa eri tilanteissa ja olosuhteissa.
 
Kotimaisuus
SV vaimentimet valmistetaan Suomessa. Tehdas sijaitsee Järvenpäässä. Suomen Vaimentimella on lähes 50 vuoden kokemus iskunvaimentimien suunnittelusta ja valmistamisesta raskaaseen ajoneuvokalustoon, perävaunuihin, linja-autoihin ja sotilasajoneuvoihin.

 

 

 

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vallilan Takomo

Vallilan Takomo


Vallilan Takomon tuotemerkillä myytävät jouset ja jousituksen osat takaavat korkean laadun ja kestävyyden. Vallilan Takomon tuotemerkillä varustetut tuotteet on valmistettu Suomessa suomalaisen ajoneuvokannan ja Suomessa vaadittavien ajoneuvojen käyttövaatimusten ja vallitsevien olosuhteiden mukaan. Tarvittaessa valmistamme jouset tai muokkaamme tarvittavan jousiratkaisun asiakkaan tai ajoneuvon erityisvaatimusten mukaan. Vallilan Takomon tuotemerkillä myytävät Vallilan Takomon maahantuomat tuotteet täyttävät tuotteillemme asetetut korkeat laatuvaatimukset niin ominaisuuksiltaan kuin kestävyydeltään. Vallilan Takomolla on 70 vuoden kokemus autonjousien valmistamisesta ja korjaamisesta. Se on osoitus asiakaidemme tyytyväisyydestä ja tuotteidemme laadusta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

VB-Airsuspension

VB-Airsuspension


Useimmat kevyet hyötyajoneuvot ja matkailuautot on varustettu lehti- tai kierrejousilla. VB-airsuspension kehittää ja valmistaa ilmajousi- ja kierrejousiratkaisuja vastaamaan kasvavaan kysyntään parantaa kevyiden ajoneuvojen ajomukavuutta, ajettavuutta ja turvallisuutta.


VB-airsuspension on innovatiivinen ja palveluun keskittynyt yritys, joka tarjoaa huippulaatuiset jousituotteet ensiasennuksiin suurimmille ajoneuvovalmistajille, ajoneuvojen varustelijoille ja jälkimarkkinoille. VB on kevyiden hyötyajoneuvojen ja matkailuautojen ilmajousiteknologian edelläkävijä, joka kehittää tuotteitaan jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja kasvavien laatuvaatimusten mukaan ja ollaakseen alansa ykkönen.

TÜV

Kaikki VB-tuotteet ovat merkki- ja tuotekohtaisesti TÜV-hyväksyttäjä

RDW

VB-tuotteilla on Dutch RDW-hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että ne ovat virallisesti myös ajoneuvovalmistajien hyväksymiä.

Ajoneuvotehtaiden hyväsynnät

VB-Airsuspension on ensimmäinen eurooppalainen yritys, joka on saanut kehittämilleen ilmajousiratkaisuilleen hyväksynnän DaimlerChrysler AG:lta (Stuttgart, Saksa). Tämä tarkoittaa, että Mercedes-Benz tunnustaa virallisesti VB-tuotteiden laadun, ominaisuudet ja tuotteiden sopivuuden Mercedes-hyötyajoneuvoihin. Vuonna 2005 VB sai vastaavan hyväksynnän myös Volkswagen AG:lta.

Laatu

VB täyttää ISO 9001 laatusertifikaatin vaatimukset.

Takuu

VB-täysilmajousituksilla (VB Fullair) on 2 vuoden tai enintään 100 000 km:n tehdastakuu. VB-lisäilmajousituksilla (VB Semiair) ja VB-kierrejousilla (VB Coilsprings) on vuoden takuu.


VB-Airsuspension jousiratkaisut
 
Täysi-ilmajousisarjat VB Fullair Lisäilmajousisarjat VB Semiair Vahvistusjouset ja jousijalkasarjat

 

Vallilan Takomo on VB-tuotteiden virallinen maahantuoja ja edustaja Suomessa.
 
VB-Airsuspension B.V

• Inceased comfort • Better driveability • More safety
 
www.vbairsuspension.com/en/ 
Selaa tuotemerkin tuotteita »