Jouset ja jousisarjat

Vallilan Takomo tarjoaa jouset ja jousisarjat kaikkiin ajoneuvoihin ja perävaunuihin. Meiltä löydät maan laajimman ja monipuolisimman jousivalikoiman raskaan ja kevyen kaluston hyötyajoneuvoihin sekä matkailu- ja henkilöautoihin. Toimitamme tai asennamme jouset ja jousisarjat ajoneuvon alkuperäisiä jousia vastaavina tai asiakkaan toiveiden ja ajoneuvon käyttötarkoituksen mukaan muokattuna.

Tuotteiden korkea laatu takaa kestävyyden, toimivuuden ja pitkän käyttöiän. Lisälehti-, ilmajousi- ja vahvistusjousiratkaisuidemme avulla jousitukselle saadaan entistäkin enemmän toimivuutta, kuormakantavuutta ja ominaisuuksia eri käyttötilanteissa, vaativissa olosuhteissa ja normaalia raskaammilla kuormilla. Paketti- ja matkailuautoihin suunnitellut ilmajousiratkaisut tarjoavat ennen kokemattoman ajo- ja matkustusmukavuuden myös pakettiautoluokkaan.

Vallilan takomon jouset ja jousisarjat sekä muut jousiratkaisut ovat saatavilla nopeasti perille toimitettuna, noudettuna, ammattitaitoisesti alle asennettuna tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Teemme myös jousien ja jousitusten korjaus- ja muutostyöt.

Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä